Говоруха Олена Юріївна

Старший викладач кафедри загальної медицини з курсом фізичної терапії Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

В 2009 році закінчила Дніпропетровську державну медичну академію і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Клінічна фармація», та здобула кваліфікацію Клінічний провізор.

З вересня 2009 року проходила інтернатуру на базі ОКЛ ім. Мечнікова.

30 червня 2010 року закінчила очну частину інтернатури на базі Інституту підвищення кваліфікації спеціалістів фармації Національного фармацевтичного університету та отримала сертифікат клінічного провізора. В вересні 2009 року вступила до Дніпропетровського університету імені Альфреда Нобеля на заочну форму навчання та отримала диплом спеціаліста з маркетингу.

З листопада 2011 по 2014 рік, навчалась в аспірантурі за спеціальністю «Соціальна медицина та охорона здоров’я».

29 грудня 2015 року після закінчення навчання на базі Запорізької медичної академії післядипломної освіти, отримала сертифікат лікаря спеціаліста за спеціальністю «лабораторна діагностика».

Протягом 2015-2016 років отримала сертифікат провізора-спеціаліста, а також підвищення кваліфікації за напрямом «цитологічні дослідження».

В 2019 році здобула кваліфікацію магістра за спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

З вересня 2011 року почала працювати на посаді старшого лаборанта кафедри клінічної лабораторної діагностики, Дніпропетровського національного університету ім. Олеся Гончара. В лютому 2012 року зайняла посаду старшого викладача кафедри клінічної лабораторної діагностики.

Далі