Гладун Вікторія Миколаївна

К. мед. н., доцент кафедри загальної медицини з курсом фізичної терапії Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

Лікар-гастроентеролог вищої категорії. Після закінчення лікувального факультету ДДМА пройшла інтернатуру за фахом «Терапія», працювала лікарем-гастроентерологом, закінчила клінічну ординатуру.

У 2010 році захистила кандидатську дисертацію за спеціальністю «Гастроентерологія» на тему: «Біліарні ураження в поєднанні з хронічним дуоденітом: особливості клінічного перебігу та лікування». Автор понад 70 наукових робіт, в тому числі методичних рекомендацій, інформаційних листів, підручників.

Стаж роботи за спеціальністю 23 роки.

Набула практичного досвіду на посаді спочатку лікаря відділення захворювань печінки та підшлункової залози ДУ «Інститут гастроентерології НАМН України», а згодом – завідуючої цього ж відділення.

Регулярно бере участь в заходах Дніпропетровського обласного відділення Української гастроентерологічної Асоціації, Української Асоціації з вивчення захворювань печінки, Української Асоціації з вивчення захворювань органів травлення, Європейського клуба панкреатологів, реґіонарних та міжнародних науково-практичних конференціях.

Далі